понеделник, септември 12, 2022

Гаражни врати с най-високо качество от България

Български качествени гаражни врати - качествено изпълнение на разумни цени. Фирма "Ник доор" е производител на гаражни врати, като предлагаме монтажи в цялата страна.

Изберете българското качество с производителят на гаражни врати - фирма "Ник доор". Нашите екипи извършват замеряния и последващи монтажи на изделията ни в цялата страна. Свържете се с нас за ценово предложение.

Гаражни врати

гаражни врати
При нас може да избирате типът гаражни врати, който ще пасне най-добре на вашите нужди. Ние предлагаме разнообразие от модели, богат избор от цветове и много екстри. Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Качествени български гаражни врати

Предлагаме производство и монтаж на гаражни врати, за вашите нужди. Най-качествените български гаражни врати са тук - ние сме фирма "Ник доор" - синоним на качество.  Защо да изберете качествени български гаражни врати?

  • Запознаваме се с вашите изисквания, консултираме ви при избора на материали, изолация, задвижване. Нашите екипи взимат мярка и изработваме врата в най-къси срокове.
  • Гаранционна и извънгаранционна поддръжка на произведените и монтирани от нас гаражни врати от всички типове. Сервиз за гаражни врати.
  • Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

 

Пране на мокети от фирма за почистване

Пране на мокети и професионално почистване от фирма "Видатекс". Ние сме специалисти в прането на мокети в град София.

Ние сме фирма специализирана в професионално пране на мокети. Разполагаме с най-висок клас почистваща техника, а препаратите които използваме са собствен внос на фирмата и са най-модерните достъпни в западна Европа и САЩ.

Пране на мокети

пране на мокети

Услугата ни за пране на мокети във „Видатекс“ се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване – с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите – съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво – ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество – всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от „Видатекс“;

Професионално почистване

През годините сме се учили от всяка грешка, за да израстнем до нивото на което сме. Можем да Ви предложим най-доброто решение за Вашите мокети. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги, за професионално пране на мокети са препоръчани от: DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

На какво се гради нашето име:

  • Обучени специалисти, които се грижат, за Вашата удовлетвореност от нашата качествена услуга;
  • График съобразен с Вашето работно време;
  • Допълнително внимание на локални петна както и на трафик зоните в офиса;
  • Система за почистване отговаряща най-добре на Вашите нужди;
  • Възможно най-кратко време на съхнене;
  • Без скрити разходи;

Свържете се с нас, за да получите повече подробности за нашата работа и за да уговорим час, за професионално почистване на вашите мокети.