понеделник, септември 12, 2022

Гаражни врати с най-високо качество от България

Български качествени гаражни врати - качествено изпълнение на разумни цени. Фирма "Ник доор" е производител на гаражни врати, като предлагаме монтажи в цялата страна.

Изберете българското качество с производителят на гаражни врати - фирма "Ник доор". Нашите екипи извършват замеряния и последващи монтажи на изделията ни в цялата страна. Свържете се с нас за ценово предложение.

Гаражни врати

гаражни врати
При нас може да избирате типът гаражни врати, който ще пасне най-добре на вашите нужди. Ние предлагаме разнообразие от модели, богат избор от цветове и много екстри. Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Качествени български гаражни врати

Предлагаме производство и монтаж на гаражни врати, за вашите нужди. Най-качествените български гаражни врати са тук - ние сме фирма "Ник доор" - синоним на качество.  Защо да изберете качествени български гаражни врати?

  • Запознаваме се с вашите изисквания, консултираме ви при избора на материали, изолация, задвижване. Нашите екипи взимат мярка и изработваме врата в най-къси срокове.
  • Гаранционна и извънгаранционна поддръжка на произведените и монтирани от нас гаражни врати от всички типове. Сервиз за гаражни врати.
  • Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

 

Няма коментари: