сряда, януари 23, 2019

Почистване на хотели – увеличаваме клиентите си

Работим с едни от най-добрите хотели и вериги в София. За нас е чест и удоволствие да работим с някои от най-добрите хотели и хотелски вериги в София.
Ние във "Видатекс" отдаваме голямо значение на нашата услуга за "почистване на хотели". Работим за да осигурим познатото високо качество на услугата си.
почистване на хотели
почистване на хотели
С какво "Видатекс" може да Ви бъде полезна при почистване на хотели:
  • Почистване;
  • Консултация;
  • Обучения на персонал;
  • Доставка на Препарати;
  • Доставка на Машини;
  • Осигуряване на Чистота;
Имаме опита да работим по почистване на хотели, за клиенти които държат на най-доброто качество, а ние от "Видатекс" знаем как да предоставим най-добро почистване.

Технологии за бързо и качествено пране на мокети при почистване на хотели

Извършваме професионално почистване на хотели, за някои от най-добрите хотели и хотелски вериги в град София.
В краткото видео е показано почистване на мокетите в хотел "Будапеща" в град София.
Технологиите са развити до такава степен, че един мениджър не би трябвало да се притеснява от сезона навън. В зависимост от вида на мокета, замърсяването и времето за съхнене има няколко варианта за пране на мокета, когато се касае за почистване на хотели.
Машинно третиране на мокети с роторни четки
При този тип третиране препарата се втрива в нишките на мокета. Метода позволява и възстановяване на обема.
При много силно замърсени мокети най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. Чрез този метод се стига в дълбочина на настилката и перфектно почистване на мокета. Благодарение на технологиите в които сме инвестирали, във "Видатекс" този метод е изключително бърз и времето на съхнене е кратко (около 2 – 3 часа).

Цени за почистване на мокети за корпоративни клиенти - почистване на офиси

Предлагаме качествена услуга, за почистване на офиси, както и услуги за пране на мокети на изгодни цени за корпоративни клиенти.
БИЗНЕС КЛИЕНТИ В   ЦЕНИ БЕЗ ДДС
МОКЕТИ от 0 до 100 кв.м.2.20 лв. / кв. м.
МОКЕТИ от 100 до 200 кв. м.1.80 лв. / кв. м.
МОКЕТИ от 200 до 300 кв.м.1.50 лв. /кв. м.
МОКЕТИ над 300 кв. м.Препоръчителен е оглед на мокета и помещението 
ОГЛЕД0.00 лева ПОРЪЧАЙТЕ ОГЛЕД

Почистване на офиси от "Видатекс"

Ние предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.
Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист.

Пране на мокети – нови клиенти

Пране на мокети от “Про Клийн Сървисис” – компания с богат опит в професионалното почистване и пране на мокети.
За услугата “пране на мокети” предлагаме високо качество, което постигаме с най-съвременна техника и превъзходно обучен персонал.
професионално пране на мокети
пране на мокети

Защо да изберете нас пред конкурентите?

Услугата пране на мокети е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания.
Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;
То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.
Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.
Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Почистване на офиси за взискателни клиенти

почистване на офиси
почистване на офиси
Нашата услуга почистване на офиси е насочена към клиенти, които държат на качеството, а не да получат най-ниска цена.  От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване в град София.
Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.
С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво.
Препоръка
Повече от две години имаме сключен договор за Абонаментна поддръжка с Про Клийн Сървис ЕООД. Преди да работим с тях сме използвали услугите и на други компании, но едва след това всичките ни изисквания се изпълняват в срок и професионално, което ни дава необходимия комфорт на работните места.
Това ни дава основание да дадем висока оценка за работата на ProClean и да я препоръчаме като коректен и професионален партньор.
Ако някой има съмнение за стойността на работата с Про Клийн Сървис ЕООД, може да ми пише на е-мейл pdimitrov@q-vent.eu Аз ще се радвам да поговоря с него за това.
Пламен Димитров
Управляващ акционер КЮ–ВЕНТ АД