сряда, януари 23, 2019

Пране на мокети – нови клиенти

Пране на мокети от “Про Клийн Сървисис” – компания с богат опит в професионалното почистване и пране на мокети.
За услугата “пране на мокети” предлагаме високо качество, което постигаме с най-съвременна техника и превъзходно обучен персонал.
професионално пране на мокети
пране на мокети

Защо да изберете нас пред конкурентите?

Услугата пране на мокети е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания.
Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;
То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.
Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.
Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Почистване на офиси за взискателни клиенти

почистване на офиси
почистване на офиси
Нашата услуга почистване на офиси е насочена към клиенти, които държат на качеството, а не да получат най-ниска цена.  От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване в град София.
Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.
С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво.
Препоръка
Повече от две години имаме сключен договор за Абонаментна поддръжка с Про Клийн Сървис ЕООД. Преди да работим с тях сме използвали услугите и на други компании, но едва след това всичките ни изисквания се изпълняват в срок и професионално, което ни дава необходимия комфорт на работните места.
Това ни дава основание да дадем висока оценка за работата на ProClean и да я препоръчаме като коректен и професионален партньор.
Ако някой има съмнение за стойността на работата с Про Клийн Сървис ЕООД, може да ми пише на е-мейл pdimitrov@q-vent.eu Аз ще се радвам да поговоря с него за това.
Пламен Димитров
Управляващ акционер КЮ–ВЕНТ АД

Няма коментари: