вторник, юни 21, 2022

Ролетни врати от България

Ролетни врати от България от фирма "Ник доор". Ние сме доставчик на качествени български ролетни врати и извършваме монтаж в цялата страна.

Днес ще разкажем по-подробно за предлаганите от нас ролетни врати (вид гаражни врати с висока сигурност). Предлаганите от нас гаражни врати тип ролетни са изключително качествени, надеждни и на достъпни цени.

Ролетни врати

ролетни врати
Предлагаме изработка и монтаж на качествени български ролетни врати, за максимална сигурност. Изработка и монтаж на врати тип ролетни, на цени от производител с изключително висока сигурност. Монтаж на изгодни цени на ел. двигател.

ражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.
Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.