понеделник, март 01, 2021

Честита баба Марта от "Видатекс" фирма за почистване

 

Ние сме фирма за професионално почистване на офиси, която извършва услуги за пране на мокети и цялостно почистване в град София.

Почистване на офиси

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. 

Почистване на офиси

Какво включва услугата за почистване на офиси

На първо място, ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за изсъхване. 
 
При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. 
 
Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Пране на мокети

Има два метода за пане на мокети, като първият и традиционен метод е чрез екстракция, а вторият е модерният и нов за България полусухо пране, наричано Encapsulation. Днес ще разкажем за новия за България метод за пране на мокети - полусухо пране. 

Полусухо пране на мокети

Във фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда. Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. 

Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат. 

Този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Честита баба Марта от гаражни врати "Ник Доор"

Честита баба Марта на всички клиенти и партньори на фирма "Ник Доор" - производител на гаражни врати. Желаем ви здраве и успехи в този труден за всички нас период.

От Ръководството

Гаражните врати на фирма "Ник Доор" са с качеството гарантирано от производител. Ние можем да предложим качество, монтаж, гаранционен сервиз и изгодни цени, заедно с редовни промоции и отстъпки.

За нашата актуална промоция на месеца - вижте по-долу.

Гаражни врати

Гаражните врати биват няколко типа, които се различават по материала от който са изработени. Днес ще разкажем за стоманените ролетни врати и алуминиевите гаражни врати.

Стоманени ролетни гаражни врати

Стоманените гаражни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена.

Гаражни врати

При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни гаражни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Промоция на гаражни врати

Поръчайте от нас стоманена ролетна гаражна врата на промоция в комплект с двигател и дистанционно управление и ще получите като подарък от нас - цвят по избор!

 

Обадете се по телефона или ни изпратете запитване в контактната форма по-долу, а ние ще се свържем с Вас, за да се възползвате от условията на нашата промоция.