понеделник, март 01, 2021

Честита баба Марта от гаражни врати "Ник Доор"

Честита баба Марта на всички клиенти и партньори на фирма "Ник Доор" - производител на гаражни врати. Желаем ви здраве и успехи в този труден за всички нас период.

От Ръководството

Гаражните врати на фирма "Ник Доор" са с качеството гарантирано от производител. Ние можем да предложим качество, монтаж, гаранционен сервиз и изгодни цени, заедно с редовни промоции и отстъпки.

За нашата актуална промоция на месеца - вижте по-долу.

Гаражни врати

Гаражните врати биват няколко типа, които се различават по материала от който са изработени. Днес ще разкажем за стоманените ролетни врати и алуминиевите гаражни врати.

Стоманени ролетни гаражни врати

Стоманените гаражни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена.

Гаражни врати

При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни гаражни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Промоция на гаражни врати

Поръчайте от нас стоманена ролетна гаражна врата на промоция в комплект с двигател и дистанционно управление и ще получите като подарък от нас - цвят по избор!

 

Обадете се по телефона или ни изпратете запитване в контактната форма по-долу, а ние ще се свържем с Вас, за да се възползвате от условията на нашата промоция.

Няма коментари: