понеделник, юни 28, 2021

Гаражни врати от "Ник Доор"

 

Гаражни врати от "Ник Доор", фирма производител на луксозно секционни гаражни врати, както и алуминиеви и стоманени охранителни ролетни врати. Извършваме доставки и монтажи в цялата страна.
Гаражните врати, които доставя, монтира и поддържа фирма "Ник Доор" ЕООД, са с гаранция за най-високо качество, с гаранцията на производител. Нашите любезни консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси по телефона, наши служители ще вземат размерите, а монтажните екипи ще извършат монтажа. Ние произвеждаме всички видове гаражни врати - направете своя информиран избор с текстовете по-долу.

гаражни врати

Гаражни врати

И така, гаражната врата (или охранителната ролетна врата за търговски или промишлен обект) е вид врата, която е усилена срещу взлом. Предоставените  от нас гаражни врати са с автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка.
Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки). Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни врати

стоманени гаражни ролетни врати
Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове. 

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Ролетни врати

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.
  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.
Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. Дистанционни управления за гаражни ролетни врати За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още. Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати. Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ