сряда, май 29, 2024

Промоция на гаражни врати

 промоция на гаражни врати май 2024

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да ви предтавим традиционната промоция на фирма „Ник Доор“. През този месец, намалението ще бъде на 29 и 30 май.

Представяме на вашето внимание традиционната ни промоция, като през този месец е в края на месеца, но кога ли ще бъде през следващият?

Промоция на гаражни врати

За да се възползвате от нашата промоция на гаражни врати, моля попълнете контактната форма или се свържете в работно време с нашите консултанти по телефона.

Промоция на гаражни врати
Промоция на гаражни врати

Ние помагаме на своите клиенти в цялата страна, да направят информиран избор, за най-подходящите за техните нужди гаражни врати. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Предлагаме всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Предлагаме и висок клас врати, тип секционни гаражни

Предлаганите от нас секционните гаражни врати, с монтаж от фирмен екип, имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.