понеделник, юли 11, 2022

Качествени гаражни врати от "Ник доор"

Качествени български гаражни врати и охранителни ролетки от фирма "Ник доор". Ние произвеждаме качествени български гаражни врати.

Какво са гаражните врати които са от типа ролетни врати? Днес ще разкажем за произвежданите от нас гаражни врати, като ще обърнем внимание и на охранителните ролетки от два от най-популярните типове.

Гаражни врати - качество от България

Изберете качествените български гаражни врати - на разумни цени с най-високо качество, благодарение на използването на най-съвременните компоненти от водещи производители в Европа.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Ние предлагаме както стоманени, така и алуминиеви гаражни врати. Осигуряваме най-високо качество на разумни цени. Вижте нашите актуални цени за гаражни врати, както и нашите добав

Охранителни ролетки

Произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Изберете охранителни ролетки от водещ производител на средства за защита в България. Предлагаме охранителни ролетни щори (охранителни решетки) от различен тип. Проста оплетка, тип плътен ламел, тип перфориран ламел, тип тръбна оплетка.

Тип перфорирани ламели (охранителни щори)

Има два типа перфорирани ламели – с едра и със ситна перфорация. Охранителните решетки с перфорирани ламели имат отвори, през които се осигурява идеална видимост към помещението. Намират широко приложение за витрини на магазини в бизнес центрове или оживени улици.

    охранителни решетки перфориран ламел
    охранителни решетки перфориран ламел
  • изработват се от поцинковани ламели Н=105 m;

  • предлагат се със ситна или едра перфорация;
  • имат омега водачи с четки и гумени уплътнения;
  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • барабани и пружини на Италианската фирма „Машинара“;

Тип оплетка (ролетни щори)

Използват се, когато е нужно да има видимост към охранявания обект (витрини на магазини).

    охранителна ролетка тип оплетка
    охранителна ролетка тип оплетка
  • произвеждат се от поцинковани стоманени пръти захванати със стоманени скоби;

  • монтират се вътре и не се виждат, когато са вдигнати;
  • има възможност за външен монтаж;
  • поставят се гумени уплътнения и четка за по безшумна работа;

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.