петък, септември 17, 2021

Пране на мокети от "Видатекс"

Пране на мокети в офиси, конгресни центрове, кина, театри, хотели, ресторанти и други. Ние сме на ваше разположение, за да решим проблемите със замърсените мокети.

Благодарим ви, че сте с блогът за почистване на фирма "Видатекс", където разговаряме за различни техники в почистването, за самото почистване и проблеми с които се сблъскваме в нашата работа. Приятно четене.

Пране на мокети

пране на мокети
И така, ще разкажем подробно за нашата услуга за изпиране на мокетите. Разбира се почистването на мокети е важно, тъй като те задържат мръсотия, прах и алергени. За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети? Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета. Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Професионалното пране на мокети във "Видатекс" се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване - с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите - съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво - ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество - всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от "Видатекс";

Почистване на хотели - друга услуга от "Видатекс"

почистване на хотели

Предлагаме услугата си почистване на хотели, за хотели, които имат нужда от почистване на мокетите, с които са застлани стаи, коридори, ресторанти.  В зависимост от вида на мокета, замърсяването и времето за съхнене има няколко варианта за пране на мокета, когато се касае за почистване на хотели.

Всеки хотелски комплекс би трябвало да има предварително подготвен план-график, за почистването на настилките (пране на мокети). В повечето случаи хотелите почистват (изпират) мокетите по времето, когато са най-малко заети. В тези спокойни периоди се извършва основно пране на мокетите.

Това обаче е крайно недостатъчно, за един средно натоварен хотел, защото настилките се занемаряват, което прави последващото им почистване по-трудно. Препоръчително е изпиране на мокетите и през останалото време на годината, а ние можем да правим това бързо дори в натоварените периоди.

С какво "Видатекс" може да Ви бъде полезна при почистване на хотели:

  • Почистване;
  • Консултация;
  • Обучения на персонал;
  • Доставка на Препарати;
  • Доставка на Машини;
  • Осигуряване на Чистота;

Ако имате мръсни мокети не се съобразявайте с времето навън – то не е фактор за чистотата във Вашият хотел. Свържете се с нас и ние ще решим Вашият проблем със замърсените мокети по всяко време на годината и при всяка натовареност на хотела.