петък, август 12, 2016

Почистване на домове от една добра фирма

Не е лесно да намериш наистина добра фирма за почистване на домове.
Нашата услуга почистване на домове е насочена хората, които търсят качествена услуга, за почистване в София.

Какво включва услугата почистване на домове?

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.
Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.
Почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.
Почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.
почистване на домове
почистване на домове
Машинно почистване на твърди подови настилки
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.
Обезпрашаване на мебели и техника
Мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици. Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да предсотавим най-добрата услуга, за почистване на домове.