понеделник, януари 17, 2022

Пране на мокети в София с удължено работно време

Пране на мокети в София с удължено работно време на екипите за почистване на фирма "Видатес". Ние се фирма за професионално пране на мокети, почистване на офиси, магазини, хотели и други обекти.

Качественото пране на мокети при почистване на офиси от фирма "Видатекс" помага да имате най-добри резултати. Ние сме фирма за професионално пране на мокети и развиваме дейност изключително в град София. 

Пране на мокети

пране на мокети
Може да се доверите на специалистите от фирма "Видатекс", за решаване на проблемите в офиса, ако сте използвали услугите на фирма с по-нисък клас техника. Ние имаме най-модерната техника за пране на мокети в София и може да почистим за часове хиляди квадратни метри застлани с мокети.

Почистването на меки подови настилки включва: почистване на мокети и почистване на килими. "Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

Термините пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Почистване на офиси

Пране на мокети в офиси: почистване на офиси и пране на мокети от фирма за почистване "Видатекс" - професионално почистване за корпоративни клиенти. Ние знаем всичко, за почистването на офиси в големи и особено големи размери.

Защо да изберете нас, за почистване на офисите си? Защото ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Гаражни врати в София от производител

Гаражни врати в София от производител - стоманени, алуминиеви и луксозни секционни гаражни врати от фирма "Ник доор". Ние сме производител на различни видове гаражни врати, като производтсвената ни база е край Пловдив, а монтажните ни екипи доставят в цялата страна.

При нас може да поръчате гаражни врати в София и цялата страна. Нашите екипи ще ви посетят, за да вземат размерите, а когато произведената специално за вас гаражна врата е готова, ще ви посетят монтажните ни екипи.

Гаражни врати в София

гаражни врати
Ние сме български производител на гаражни врати, което ни позволява да продаваме на атрактивни цени. Изберете това, което желаете или се свържете с нашите любезни консултанти, за да получите помощ при избора.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Секционни гаражни врати

секционни гаражни врати с електромотор
При нас може да поръчате и луксозните секционни гаражни врати. Ние предоставяме високо качество на предлаганите гаражни врати, а секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Защо да изберете секционни гаражна врата?

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.