понеделник, януари 17, 2022

Гаражни врати в София от производител

Гаражни врати в София от производител - стоманени, алуминиеви и луксозни секционни гаражни врати от фирма "Ник доор". Ние сме производител на различни видове гаражни врати, като производтсвената ни база е край Пловдив, а монтажните ни екипи доставят в цялата страна.

При нас може да поръчате гаражни врати в София и цялата страна. Нашите екипи ще ви посетят, за да вземат размерите, а когато произведената специално за вас гаражна врата е готова, ще ви посетят монтажните ни екипи.

Гаражни врати в София

гаражни врати
Ние сме български производител на гаражни врати, което ни позволява да продаваме на атрактивни цени. Изберете това, което желаете или се свържете с нашите любезни консултанти, за да получите помощ при избора.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Секционни гаражни врати

секционни гаражни врати с електромотор
При нас може да поръчате и луксозните секционни гаражни врати. Ние предоставяме високо качество на предлаганите гаражни врати, а секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Защо да изберете секционни гаражна врата?

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Няма коментари: