понеделник, януари 24, 2022

Български гаражни врати от "Ник доор"

Фирма Ник доор е български производител на гаражни врати, който произвежда и доставя в цялатата страна качествени български гаражни врати.

Ние сме производител на български гаражни врати, от стомана и алуминий. Предлагаме високо качество на предлаганите от нас продукти, като използваме достиженията на водещи европейски производители.

Гаражни врати

Български гаражни врати
Предлаганите от нас български гаражни врати от стомана, имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни. Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания. Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата.

Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Охранителни ролетки

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Охранителните ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита.

  • тип тръбна оплетка
  • изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 мм с поцинковани стоманени шарнири;

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество.

И това не е всичко. Изберете най-подходящия продукт за вашите нужди – гаражни врати, охранителни ролетки, секционни врати с топлоизолация.