вторник, март 15, 2022

За услугата ни за пране на мокети в София

За услугата ни за пране на мокети в София, ще разкажем в днешния материал. Ще представим и своите най-съвременни машини за пране на мокет в домове и за бизнеса.

Днес отново ще говорим за фирмата и нашите услуги за пране на мокети в София, най-високо качество на услугата за почистване на офиси в София. Ние можем да предложим изключително високо ниво на почистване.

Пране на мокети

пране на мокети
Ние във фирма "Видатекс" предлагаме професионално пране на мокети и почистване на мокети за бизнеса и частни клиенти. Повечето съвременни офиси от висок клас са застлани с мокети, което налага при услугата ни почистване на офиси, да се извършва и другата наша услуга пране на мокети. Ние предлагаме качествена услуга, за клиенти които държат на високото качество на услугите за пране на мокети и почистване на офиси - две взаимно свързани услуги за почистване от "Видатекс".

Мокетите в офиса или хотела са най-големият филтър на прах, алергени и други микроорганизми, които могат да бъдат редуцирани или напълно премахнати с регулярно специализирано почистване на мокети.

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Пране на мокети в София за бизнеса

Ние предлагаме професионално пране на мокети в София, на изключително високо ниво. Фирмата има най-модерните машини, за почистване и пране на мокети в България. 

Използването на новата за България технология при почистване на мокети – Hot Water Extraction ни направи най-добрата фирма, за почистване на мокети не само в София, но и в България.

Какво се случва? При този метод чрез висока температура, силното налягане и голяма всмукателна мощност се достига до крайния резултат - перфектно чист мокет, който е напълно изсъхнал за рекордно кратко време.

Във "Видатекс" нашите експерти работят с най-модерни машини и препарати, които нямат аналог на българския пазар. С тяхна помощ ние постигаме изключително качество при пране на мека мебел и пране на килими. Ние сме горди с това което правим, защото го правим добре.