сряда, октомври 09, 2024

Качествено пране на мокети в офиси

Качествено пране на мокети в офиси в София от фирма за професионално почистване „Видатекс“ – лидер в професионалното почистване в София.

Предлагаме най-висок клас пране на мокети. Отличното качество на услугата ни за пране на мокети постигаме чрез обучение на персонала си на най-високо ниво и модерни машини.

Качествено пране на мокети в офиси

Качественото пране на мокети в офиси, което предлагаме се постига чрез обучение на персонала през цялото време, внедряване на нови решения и отлични машини от най-висок клас.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокет?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Професионалното пране на мокет във „Видатекс“ се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Български пешеходни врати

Български пешеходни врати с отлично качество и на супер цени, с гаранция от производителят.

Отлично качество на български пешеходни врати, като всички те се предлагат на изключителните цени на фирма „Ник Доор“

Български пешеходни врати

Ние произвеждаме и предлагаме и пешеходни врати отделно или част от вашата врата. Пешеходни врати изработени от висококачествени алуминиеви или стоманени плоскости, с възможност за изработка от плътни или перфорирани ламели.

Пешеходна врата от плътни ламели
Пешеходна врата от плътни ламели

Предлагаме богато разнообразие от цветове, за изработваните от нас пешеходни врати изработени от алуминиеви или стоманеии профили. Важно е да се отбележи, че ние предлагаме пешеходни врати, които обикновено са част от поръчка за изработка на гаражни врати или ролетни врати.

И още за българските пешеходни врати

Пешеходните врати могат да бъдат изработени от плътни ламели или перфорирани ламели, в зависимост от предназначението им. Когато е желателно през тях да има видимост, се изработват врати с перфорирани ламели.

Изработените от плътни ламели врати, обикновено са част от поръчка на гаражни или ролетни врати. Свържете се с нашите консултанти по телефона или ни пишете, за да ви предложим възможно най-подходящите варианти за вас.

Предлагаме и много екстри към пешеходните врати, които са (или не са) част от по-голяма поръчка, за ролетни врати (или гаражни врати), като автомати за автоматично затваряне или други.

Вижте и нашите предложения за гаражни врати на изгодни цени.