сряда, октомври 06, 2021

Ролетни врати и индустриални врати

Ролетни врати са тип гаражни врати, които са удобни за монтиране в магазини, офиси, други обекти, за защита от посегателства. Вижте още в текста по-долу, за техните предимства и особености.

Благодарим ви, че отново сте с блогът, в който говорим за гаражни врати и техните разновидности. В днешния материал ще стане дума за ролетни врати и техния по-голям вариант - индустриалните врати, които са предназначени за силози, складове и други обекти.

Най-същественото за ролетните врати е, че те са вид гаражни врати (които са съставени от подвижни части, подходящи за навиване в барабан), удобни за монтаж в градска среда като магазини и офиси, така че да не заемат място.

Ролетни врати

ролетни врати
Днес ще поговорим подробно за предлаганите от нас ролетни врати - моля запознайте се с качествените български ролетни гаражни врати от фирма "Ник доор".Ролетни врати на цени от производител – качество от „Ник Доор“. Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване.

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Индустриални врати

индустриални врати
Втората част на нашия материал е посветена на вратите за бизнеса, който работи с едрогабаритна техника. Запознайте се с индустриалните врати, за които ще стане подробно дума в редовете по-долу.

За нас може да се каже, че сме производител на качествени български индустриални врати, като за нас няма ограничения в размера на съоръжението, за което можем да изработим индустриална врата. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша. Моторите са на реномирани европейски производители от Италия.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

Въпроси и отговори

  • Има ли ограничения за размерите на вратите? – Не, ние можем да се справим с всеки обект, след съответната подготовка;
  • Какви материали използвате? – Подходящите за съответния обект, като се съобразяваме с изискванията на поръчителя и избираме най-качествените достъпни на пазара;
  • Колко време е необходимо да се изработи вратата? – При този тип врати не може да се говори за стандартизация, така че всичко зависи от мащаба на проекта;
  • Какъв опит имате в изработка на индустриални врати? Имаме монтирани обекти в България, Унгария и Германия. При запитване можем да предоставим референции от наши клиенти;

Няма коментари: