понеделник, октомври 11, 2021

Полусухо пране на мокети в София

Полусухо пране на мокети в София от фирма за професионално почистване "Видатекс". Ние сме специалисти в прането на мокети в София.

Полусухото пране на мокети е нов за България метод, който бе внердрен от фирма "Видaатекс" още през 2019 година. Ние сме една от най-добрите фирми в бранша и можем да предложим чудесни условия за абонаментно пранеa на мокети в София.

Полусухо пране на мокети в София

пране на мокети в София
Методът за полусухо пране на мокети, който предлагаме в София има изключителни предимсва спрямо класичекото пране с екстракция.

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Това го прави изключително подходящ за сгради с голям и интензивен трафик на хора.

Мутодът за полусухо пране на мокети наречен Encapsulation на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ, а въведен в София, България през 21 век. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Абонаментно почистване

абонаментно почистване
Ние сме на ваше разположение и когато търсите професионални услуги, за абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел. Предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

"Видатекс" предлага изгодни условия за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Няма коментари: