вторник, септември 28, 2021

Секционни гаражни врати в София

 

 Секционни гаражни врати в София с монтаж, осигурен от производителят на гаражни врати "Ник доор". Внимание - качествени секционни врати в София от производителят - от производство до монтаж в София.

Секционните врати са най-луксозните гаражни врати, които предлагаме с монтаж в София и цялата страна. Ние сме производител на гаражни врати, като марката "Ник доор" е символ на качество в България. Имаме хиляди монтажи в цялата страна.

Секционни гаражни врати в София

Темата на днешния материал е секционни гаражни врати с монтаж в София. Нашите мобилни екипи осигуряват монтаж на гаражните врати от типа - секционни врати в града, в удобно за вас време.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;
секционни врати
секционни врати - луксозни гаражни врати

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

 

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Какво представляват секционни врати?

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

Няма коментари: