понеделник, декември 08, 2014

Какво особено за международния транспорт

Транспорта е услуга при която най-важни са цената и времето за изпълнение. Ние отговаряме и на двете важни условия - можем да дадем изключително добра цена за международен транспорт, както и да осигурим удобните за вас време за тръгване и пристигане.

Международен транспорт - как да изберете и защо от нас?

„ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната. Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги. Намираме оптимални решения, за международен транспорт. Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Транспортни услуги

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR. Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Няма коментари: