четвъртък, ноември 04, 2021

Смяна на дисплей на телефон Samsung в София

Смяна на дисплей на телефон Samsung в София от сервиз за телефони "ДМ Мобайл". Ремонти на телефони и смарт часовници в София.

Уважаеми клиенти, предлагаме услугата за смяна на дисплей на телефон Samsung, при наличие на резервни части за вашия модел. При нас може да получите и услуга, за ремонт на смарт часовници при същите условия - наличие на резервни части.

Смяна на дисплей на телефон Samsung

Смяна на дисплей на телефон Samsung

Предлагаме смяна на дисплей на телефон Samsung в град София от сервиз за мобилни телефони. Това се налага при различни проблеми с мобилните телефони с марката Samsung, както впрочем и при всички останали. Когато е засегнато само стъклото на дисплея, но тъча и самия екран работят без проблем, то може да се извърши само смяна на стъклото на мобилния телефон. Когато обаче телефонът не реагира адекватно на команди или има проблем с екрана (пикселите дават грешни цветове или не работят) се налага смяна на целия дисплей.

Именно това е и нашата услуга, за смяна на дисплей на телефон Samsung. Услугата се предлага в град София на улица "Цар Симеон" № 163, а ако нямате възможност за лично взимане или сте в друг град, на ваше разположение е услугата ни за взимане с куриер или работа с куриерска фирма Еконт.

Имате телефон Samsung, който има нужда от смяна на дисплей? Ние сме на ваше разположение с услугата ни за смяна на дисплей на телефон Samsung.  За нас в "ДМ Мобайл", качественото обслужване първа грижа. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. При нас може да разчитате на:

  • Бързо и компетентно обслужване;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • При продължителни ремонти - оборотен телефон;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Важно - моля свържете се с нас (пишете ни на контактната ни форма или във Вайбър) проблема на вашия телефон с марка Samsung и неговия модел. Това е необходимо, за да проверим наличността на резервни части точно за този модел.

Едва след като се уверим, че можем да сме от полза и имаме на разположение необходимия ни дисплей, за вашия модел - ще дадем цена и срок за извършване на услугата ни, за смяна на дисплей на телефон Samsung.

Още за нас

Ние сме специализирани в ремонт на носими устройства като телефони, смарт часовници, таблети. Макар и базирани в София, като сервиз за телефони ние работим в цялата страна с куриерска фирма Еконт. Магазинът се намира на ул. Цар Симеон №163, близо до булевардите Сливница, Опълченска и Константин Величков.

Смяна на стъкло на смартфон в сервиз за телефони “ДМ Мобайл”, където предлагаме смяна на стъкло на телефон, чийто дисплей не са сериозно повреден. Достатъчен е бърз тест на място от нашите специалисти в нашия gsm сервиз, където да направим тест на дисплея на телефона. С него ще установим дали е нужна подмяна на целия дисплей или е достатъчно само да бъде сменено неговото стъкло, което намалява цената на услугата.

При проблем, счупване или повреда на телефон или смартфон, трябва да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони. Ние сме нов сервиз за телефони, като проектът е с участието на хора с опит в работата със софтуер и хардуер. Отделът по продажби се ръководи от нашата специалистка в работата с клиенти и маркетинга със сериозен опит в gsm сервиз в София.

Ние сме сервиз за телефони, където хората са уверени, че най-добри на пазара са не първите, а догонващите ги.

Ремонт на смарт часовници

Често най-популярните носими устройства в наши дни след телефоните - а именно смарт часовниците имат чести проблеми. Едни от най-честите проблеми, които налагат посещение на сервиз за ремонт на смарт часовници са смяна на дисплей, след счупване на стъклото.

Ние извършваме ремонт на смарт часовници с резервни части с гарантиран произход.

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа, ние сме откровени с вас без значение дали става въпрос за ремонт на смарт часовници, ремонт на таблети или ремонт на телефони. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги без компромис с качеството – или да откажем ремонта. При нас може да разчитате на:

  • Безплатна диагностика и проверка на възможностите за ремонт на вашият смарт часовник;
  • Бързо и компетентно намиране на резервни части;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Производителите на смарт часовници и мобилни телефони заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Важно е да се използват услугите на надежден gsm сервиз, за да имате и дълъг живот на своя телефонен апарат. Свържете се с нас, когато имате необходимост от ремонт на смарт часовници в София.

При проблем като счупване на дисплей или повреда по корпуса, буксите за зареждане или за слушалки е препоръчително да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони. Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.

Няма коментари: