четвъртък, октомври 07, 2021

Транспортни услуги в България и ЕС

  Транспортни услуги в ЕС и ЕИО на конкурентни цени. При нас може да разчитате на редовни групажни линии до основни хъбове в ЕС.

Предлагаме решения за транспорт и логистика в България, ЕС и ЕИО. Ние сме специалисти в транспорта, можем да предложим работещи решения за всеки бизнес, голям или малък. Свържете се с нас, когато имате товари – ние ще предложим най-добрата възможна транспортна услуга.

Транспортни услуги в България и ЕС

Ние сме специалистите в логистиката, от които имате нужда когато се нуждаете от качествен транспорт на товари в България и ЕС. Ние сме на ваше разположение, когато имате нужда от качествени транспортни и логистични услуги. Свържете се с нашите консултанти, за транспортни услуги в България и ЕС.

транспорт и логистика

транспортни услуги в България и ЕС

Ние сме специалисти в логистиката и може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги в България и ЕС: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари (ADR), както и хладилни товари при най-добри условия. Обяснете на нашите специалисти по логистика какви са вашите нужди (по телефона или ни изпратете запитване), а ние ще намерим най-доброто решение за вас.

Извършваме транспортните си услуги по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Попитайте нашите спедитори, за транспорт по слабо натоварени направления, в нашата страница за контакти. Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

Предлагаме всички видове международен транспорт към ключовите за българския бизнес направления – ЕС, ЕИС и Обединено кралство. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги в България и ЕС.

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги между произволни точки в България с товарни автомобили, по вода (по река Дунав), въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Допълнителни, различни от услугите за транспорт: освен транспортна услуга, включително международен транспорт, предлагаме на своите клиенти

  • митническо обслужване
  • управление на складови площ

Логистиката – ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги. Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Международен транспорт в ЕС

Когато имате необходимост от качествена услуга, за международен транспорт на Балканите или в ЕС – вие сте на правилното място. Ние можем да удовлетворим нуждите на клиентите, които държат на качеството. Предлаганите от нас транспортни услуги са на високо ниво, съчетани с качествено обслужване.

международен транспорт

Ние сме българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната и ЕС.

  • Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
  • Намираме оптимални решения, за международен транспорт.
  • Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Международен транспорт – качествени услуги на разумни цени, можете да намерите при нас. За транспортни услуги в България и ЕС, както и за международните ни транспортни услуги си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.

И още за предлагания от нас Международен транспорт в ЕС – пътуваме към всички важни европейски дестинации. Предлагаме международни транспортни и логистични услуги, като си партнираме с някои от най-добрите транспортни фирми у нас, за да предоставим възможно най-добра услуга, на най-добри цени. Изберете международен транспорт, на добри цени, който да ви удовлетвори.

Извършваме международни превози по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка. Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

Няма коментари: