четвъртък, октомври 07, 2021

Сервиз за телефони в София

Сервиз за телефони в София - смяна на дисплей, ремонт на букси и usb порт, ремонт на платки. Разнообразни услуги и ремонт с гаранция.

Сервиз за телефони в София - "ДМ Мобайл" е мястото, където може да разчитате на качествено обслужване след гаранционния срок на вашето устройство. Ние имаме решения за вашето устройство, стига все още да има резервни части, за него на българския или световен пазар.

Сервиз за телефони в София

Ако сте в град София и имате нужда от ремонт на вашето устройство, ние предлагаме широк спектър от услуги, за ремонт на телефони, включително смяна на стъкло на дисплей.

Сервиз за телефони в София
Сервиз за мобилни телефони в София, който предлага ремонт на смартфони от представените на българския пазар марки. Разбира се, това се отнася за модели телефони, за които има оригинални резервни части. Предлагаме безплатна диагностика, приемане и доставка на телефона с наш куриер или с куриерска фирма, стандартна гаранция за ремонтите.

Ние сме сервиз за телефони, често наричан още и gsm сервиз, който предлага сервиз на носими устройства. Ремонт за: смартфон, таблет, смарт часовник. Извършваме смяна на дисплей, смяна на батерия, смяна на стъкло (предно и задно) - известно още като смяна на стъкло на дисплей, ремонти на платки, смяна на компоненти.

С него ще установим дали е нужна подмяна на целия дисплей или е достатъчно само да бъде сменено неговото стъкло, което намалява цената на услугата. При проблем, счупване или повреда на телефон или смартфон, трябва да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони.

Ние сме нов сервиз за телефони, като проектът е с участието на хора с опит в работата със софтуер и хардуер.

Отделът по продажби се ръководи от нашата специалистка в работата с клиенти и маркетинга със сериозен опит в gsm сервиз в София. Ние сме сервиз за телефони, където хората са уверени, че най-добри на пазара са не първите, а догонващите ги.

Ремонт на телефони

Ремонт на телефони
Смяна на стъкло на смартфон в сервиз за телефони “ДМ Мобайл”, където предлагаме смяна на стъкло на телефон, чийто дисплей не са сериозно повреден. Достатъчен е бърз тест на място от нашите специалисти в нашия gsm сервиз, където да направим тест на дисплея на телефона.

Ремонт на телефони е услуга, която се предлага в София, а за клиенти от други градове имаме специално предложение – изнесен сервиз, където може да ни изпратите своя повреден апарат. След тест от нашите служители, ще получите предложение за цена на услугата. 

След приключване на ремонта на телефона, ще ви уведомим и ще върнем устройството обратно с куриерска фирма. Обърнете внимание, че предлагаме и услугата за смяна на стъкло на дисплей.

Предлагаме ремонт на различни телефони – както класическите модели с копчета, така и на смартфони, таблети, смарт часовници. Когато има петна или повредени пиксели, се налага смяна на целия дисплей. 

За повечето актуални модели (от последните 4-5 години) има достатъчно количество резервни части и тогава смяната на стъкло или дисплей не е проблем. За жалост с остаряването на модела намаляват и резервните части.

Предлагаме и смяна на дефектни батерии, смяна на стъкло на дисплей, повредени или дефектирали камери, микрофони, бутони на мобилните телефони. Разбира се, има случаи в които не можем да предложим ремонт на телефоните които постъпват при нас. Това е заради липса на резервни части на пазара.

Няма коментари: