вторник, юни 15, 2021

За почистването на офиси като услуга

 Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

Темата на днешната публикация е почистването на офиси, което предлагаме в София. Ние сме фирма за професионално почистване и внедряваме някои от най-модерните технологии.

Благодарим ви, че отново сте с блогът за професионално почистване на фирма "Видатекс". Както е ясно от заглавието, днес ще разкажем с няколко щриха, за нашата услуга за почистване на офиси.

Почистване на офиси

почистване на офиси

Почистване на офиси е основна услуга, защото ние във "Видатекс" разбираме, че клиента се нуждае повече от почистване на мокета. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена. 

За да не се стига до там, можете да разчитате на неизменно високо качество, за почистване на офиси и пране на мокети от "Видатекс".

Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Ние знаем какво е качествено почистване на офиси и го правим винаги. Професионално почистване от "Видатекс" - това е изборът на тези, които искат най-доброто.

Нов метод за пране на мокети в офиси

пране на мокети

Усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation
 метода за пране на мокети е нов за България, но защо е подходящ за вашия офис или хотел?

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Няма коментари: