вторник, юни 15, 2021

Гаражни врати от производител

 

Гаражни врати е събирателно понятие за най-различни видове защитни врати, за гаражи и търговски обекти, биват стоманени, алуминиеви и секционни. Вижте полезната информация, която даваме за тях.

Благодарим ви, че отново сте с блогът на фирма "Ник доор" - производител на всички видове гаражни врати, охранителни ролетки и врати за индустриални нужди или индустриални врати. В днешния материал ще стане въпрос за гаражните врати, които предлагаме, заедно с някои малки специфики.

Гаражни врати

гаражни врати
Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Известно е, че гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части.

Те са оборудвани със специални механизми, които помагат да бъдат отваряни в случай, че липсва електрическо захранване. Другата функция е, максимално да затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

И още за гаражните врати - типове

стоманени гаражни врати с електромотор

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни - осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Алуминиеви ролетни са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Няма коментари: