вторник, юли 23, 2024

Превоз на коли

Организира превоз на коли с платформа до България от ЕС. Поръчайте превоз на коли в рамките на ЕС. Поръчайте организиран превоз на коли и в България.

Сигурен превоз на коли с платформа от ЕС към България и в рамките на страната, както за търговци, така и за честни лица.

Превоз на коли

Превоз на коли
Сигурен превоз на коли за вас - дилъри и частни лица, свържете се с нас, за да получите оферта за транспортиране на колите ви.

Превоз на коли до България от Западна Европа. Платформата kstrucks.bg предлага превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия,Нидерландия и Италия до всички населени места в България.

Гарантираме коректност и добри цени. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.Винаги коректност и изгодни цени за превози на коли, бусове или камиони.

Предлагаме организиран превоз на автомобили, както за частни лица, така и за дилъри. Извършваме и доставки в цялата страна.

Превоз на коли до България 

Търсите изгодна цена за превоз на коли с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на коли.

При нас може да поръчате избраният от Вас автомобил или камион. Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

Разполагаме със собствена платформа и извършваме редовни курсове към страната. Предлагаме превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия) до всички населени места в България.

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превозна автомобиле, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Няма коментари: