понеделник, ноември 06, 2023

Гаражни врати от производител

Гаражни врати от български производител, най-високо европейско качество на разумни цени. Богат избор от цветове, монтаж в цялата страна, гаранционно и следгаранционно обслужване на вратите.

Ние се гордеем с високото качество на произведените от нас гаражни врати, но как постигаме качеството? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на използваните материали. При нас ще намерите най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

Гаражни врати от производител

гаражни врати от производител
Фирма "Ник Доор" е български производител на гаражни врати, който произвежда и монтира в цялата страна. Освен това разполагаме с широка мрежа от диструбутори, които извършват монтажи със свои екипи.

Стоманени или алуминиеви гаражни врати са по-подходящи за вас?

В следващите редове ще опитаме да обясним най-важното за тях, а вие ще вземете информирано решение. Освен това ви съветваме да се обърнете към нашите представители по най-удобния за вас начин, за да обсъдим нуждите ви.

Стоманените ролетни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е от съществено значение. Ние използваме закалена стомана за ламелите, които са плоски елементи на вратата, стоманени водачи от клас А и здрави и надеждни стоманени шишове за заключване. Тези врати са подходящи за обекти, където сигурността е приоритет.

Алуминиевите врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околната среда е важно. Алуминиевият материал предоставя ниско ниво на шум при отваряне и затваряне на вратата поради по-ниската му маса. Те също така имат малка консумация на електричество от двигателя, което ги прави икономични в употреба.

Фирма „Ник Доор“ се стреми да предложи на клиентите си надеждни и качествени гаражни врати, които отговарят на техните нужди и предпочитания. Ние се гордеем с високото ниво на изработка и функционалност на нашите продукти, като същевременно осигуряваме спокойствие и комфорт на нашите клиенти.

Този материал е публикуван във фирмения блог тук.

Няма коментари: