понеделник, октомври 02, 2023

Професионално полусохо пране на мокети в София

 Професионални решения с полусухо пране на мокети, от фирма за професионално почистване в София.

фирма за почистване
фирма за почистване

Запознайте се новостите при професионалното пране на мокети от фирма „Видатекс“.

Мокетите в офиса или хотела са най-големият филтър на прах, алергени и други микроорганизми, които могат да бъдат редуцирани или напълно премахнати с регулярно специализирано почистване на мокети. Въведохме метод за полусухо пране на мокети, иновации в София от „Видатекс“.

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Това го прави изключително подходящ за сгради с голям и интензивен трафик на хора.

Този материал е публикуван в сайта на фирмата.

Няма коментари: