понеделник, май 09, 2022

Гаражни врати с гарантирана отстъпка в цената


И през месец май, фирма „Ник доор“ предлага гаражни врати с отстъпка в цената. Запознайте се с отстъпката от 10% за гаражни врати с монтаж през целия месец май.
Днес ще говорим за предлаганите от нас гаражни врати, както и ще разкажем отново за нашата промоция. И през месец май може да се възползвате от трайната отстъпка в цената на гаражните ни врати.

Гаражни врати

Предлаганите от фирма „Ник доор“ гаражни врати се превърнаха в символ на надеждност и сигурност и всичко това на разумни цени. 

гаражни врати
За много хора днес, гаражните врати на „Ник доор“ са както са копирните машини и „Ксерокс“. 

Ние предоставяме най-високото качество, каквото може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?Ролетни врати

  • Индустриални врати
  • Секционни врати
  • Охранителни ролетки
Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Промоция на гаражни врати

През целия месец май, ние продължаваме да даваме гарантирана отстъпка от -10% в цената, за гаражни врати. Запознайте се с условията на промоцията на гаражни врати или прочетете по-долу за нея.

Предоставяме на всички стоманени, алуминиеви и секционни гаражни врати през месец май. Отстъпката не се прилага за добавките към продуктите (добавки са автоматиката, фотоклетките и други екстри).

Няма коментари: