вторник, март 08, 2022

Пране на мокети с най-съвременни машини

Пране на мокети с най-съвременни машини от фирма за професионално почистване "Видатекс". Качествено почистване на мокети в София.

Ако търсите качествена услуга, ние предлагаме пране на мокети с най-съвременна техника за почистване, а освен качествените машини, ние използваме и качествени, модерни препарати за пране на мокети.

Пране на мокети

пране на мокети
Предлагаме качествено почистване на мокети и килими за бизнеса и за домашни условия. Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 40 лева. 

Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

Ясни цени за бизнеса, за пране на мокети

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. Цените за пране на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта. Посочените цени са ориентировъчни, но максимално близки до крайните. Поискайте оферта за пране на мокети за вашия офис чрез сайта или се обадете на нашите телефони.

Техника за почистване на мокети

Ние във фирма "Видатекс" винаги сме инвестирали сериозно в своята техника. Притежаваме най-съвременната техника за почистване от висок клас в България и сме единствените в София, които могат да ви предоставят услуга с най-високо качество.

пране на мокети с най-съвременни машини
Използването на новата за България технология при почистване на мокети – Hot Water Extraction ни направи най-добрата фирма, за почистване на мокети не само в София, но и в България.

Какво се случва? При този метод чрез висока температура, силното налягане и голяма всмукателна мощност се достига до крайния резултат - перфектно чист мокет, който е напълно изсъхнал за рекордно кратко време.

Във "Видатекс" нашите експерти работят с най-модерни машини и препарати, които нямат аналог на българския пазар. С тяхна помощ ние постигаме изключително качество при пране на мека мебел и пране на килими. Ние сме горди с това което правим, защото го правим добре.

Използваме препарат в основата на който стоят ензими, а не високо концентриран обезмаслител. Резултатът е добре почистен мокет и и нашата твърда увереност, че услугата ни е от най-високо ниво - качество и обслужване.

В зависимост от вида на мокета и метода на почистване трябва да използвате подходящи препарати.

Някои препарати освен, че имат почистващи свойства също така могат и да навредят на мокета в бъдеще време. Това може да се случи ако не се съобрази метода на почистване с препарата.

Няма коментари: