понеделник, септември 20, 2021

Цялостни решения за професионално почистване в София

Професионално почистване с цялостни решения за чистота в София от фирма "Видатекс". Ние имаме решения за всеки проблем в почистването на вашия офис, хотел, ресторант.

Професионално почистване за бизнеса, с цялостни решения за комплексна услуга от "Видатекс". Ние имаме решение за всеки проблем с чистотата, а в текста ще научите най-важното за нашите услуги.

Професионално почистване в София

професионално почистване
Професионално почистване за бизнеса - ние имам работещи решения за фирмите, които търсят най-добра услуга.  

Освен услуги за професионално почистване на високо ниво, ние предлагаме да обучим и оборудваме вашите екипи, които да поемат почистването на меките настилки (изпиране на мокети и килими) във вашата фирма. 

Тази услуга е насочена към хора които управляват бизнес като: хотели, ресторанти, кино салони и други. Бизнес собственици и Мениджъри които управляват собствен персонал. 

При контакт с нас, ние ще Ви посетим и обсъдим Вашият проблем, и възможните решения.

Обучения на вашия персонал за професионално почистване

Колкото качествен и добър да е един препарат или машина, ако не се използва по предназначение и с правилен подход, то крайният резултат не е задоволителен. През годините сме се учили от всяка грешка, за да израснем до нивото на което сме. Можем да Ви предложим най-доброто решение за Вашите мокети. 

професионално почистване - техника

Ние ще осигурим обучение за професионално почистване на вашия персонал. Всеки мокети и всеки бизнес са различни. Именно поради тази причина трябва да се подхожда професионално с поддръжката. 

Пране на мокети

"Видатекс" предлага качествена услуга със 100% гаранция, за пране на мокети, която да удовлетвори и най-взискателния клиент.
пране на мокети
И най-силните замърсявания не са проблем, за фирмата специализирана в пране на мокети. Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи. 

Благодарение на съвременните технологии и нашия опит, ние гарантираме професионално почистване на вашите мокети. 

От доставчика до почистването

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда. 

На какво се гради нашето име:

  • Обучени специалисти, които се грижат, за Вашата удовлетвореност от нашата качествена услуга;
  • График съобразен с Вашето работно време;
  • Допълнително внимание на локални петна както и на трафик зоните в офиса;
  • Система за почистване отговаряща най-добре на Вашите нужди;
  • Възможно най-кратко време на съхнене;
  • Без скрити разходи;
Можем да обучим Вашите служители да работят като професионалисти. Те ни се довериха, направете го и Вие – "Суит Хотел Софи", "ЧЕЗ България" и много други големи фирми.

Няма коментари: