вторник, юни 29, 2021

Гаражни врати с цени от производител





Гаражни врати с цени без конкуренция, от производителят на гаражни врати "Ник доор". Направете своя избор и се свържете за оферта с нас.

В този пост ще дадем още малко информация, за гаражните врати които предлага фирмата и актуални цени, за предлаганите от нас гаражни врати.

Гаражни врати цени

Гаражни врати

Какви са цените за вашите гаражни врати? Тя зависи от материала от който е изработена (стомана, алуминий, термо панели), размера, екстрите като електромотор и други фактори.

Вижте типовете гаражни врати

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни врати

Този тип врати за гаражи осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Красота и изящество за вашата врата, осигуряваме с достъпните цени на най-предпочитаните декорации от дъбово и орехово дърво.

Цени на гаражни врати

Вижте нашите цени за гаражни врати, които са актуални към датата на тази публикация (29.06.2021 година). За актуални цени на предлаганите от нас гаражни врати, моля посетете нашата страница с цени.

ГАРАЖНИ ВРАТИ И ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ:

- стоманени ламели H=105 mm, B=0,6 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ „ОПЛЕТКА”:

- вълнообразно формовани стоманени ромбоиди от пръти Ф8 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

до 3 кв. м - 490 лв.до 3 кв. м - 510 лв.
3 - 4 кв. м - 165 лв.3 - 4 кв. м - 170 лв.
4 - 5 кв. м - 149 лв.4 - 5 кв. м - 154 лв.
5 - 6 кв. м - 138 лв.5 - 6 кв. м - 143 лв.
6 - 7 кв. м - 122 лв.6 - 7 кв. м - 127 лв.
7 - 8 кв. м - 117 лв.7 - 8 кв. м - 122 лв.
над 8 кв. м - 112 лв.над 8 кв. м - 117 лв.
Цените са на брой ролеткаСтатична оплетка с рамка - Бяла - 90 лв. на кв. м.
 Статична оплетка с рамка - Бяла на панти + 20 лв. / л.м. за каса

Цените е възможно да варират в зависимост от точните параметри и отстъпките, които може да използвате. Свършете се с нашите консултанти, за да получите точна цена за гаражната врата, от която се нуждаете.

Няма коментари: