неделя, май 09, 2021

Почистване на офиси в почивни дни – има ли график?


Почистване на офиси в София през почивните дни, се извършва от фирма за професионално почистване „Видатес“ по нормалния график.

Честитим празниците на всички! В почивните дни има и професии, които дават дежурства. Ние сме осигурили екипи, които да бъдат на разположение в офисите на фирмите, с които имаме сключени абонаментни договори, за абонаментно почистване на офиси. Така гарантираме, че ще продължат да изпълняват задълженията си в обичайния комфорт.

Почистване на офиси

И няколко думи, за нашата услуга, за почистване на офиси. Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Почистване на офиси от „Видатекс“

Ние предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

Какво още е нужно да знаете, за нашата услуга за почистване на офиси в София? Нашите цени са това, което ще ви изненада приятно, като се има предвид качеството и разнообразните услуги, които предлагаме.       

Цени за почистване на мокети за корпоративни клиенти

БИЗНЕС КЛИЕНТИ В   ЦЕНИ БЕЗ ДДС
МОКЕТИ от 0 до 120 кв.м.250.00 лева
МОКЕТИ от 121 до 220 кв. м.2.00 лв. / кв. м.
МОКЕТИ от 221 до 350 кв.м.1.60 лв. /кв. м.
МОКЕТИ над 350 кв. м.Препоръчителен е оглед на мокета и помещението 
ОГЛЕД0.00 лева ПОРЪЧАЙТЕ ОГЛЕД
 

Няма коментари: