вторник, ноември 10, 2020

Почистване на ресторанти

 

 Почистване на ресторанти и зали за кетъринг от фирма за почистване "Видатекс".  С договор за абонаместно почистване или еднократно - ние сме на ваше разположение.

Пандемията издигна темата за редовното почистване на по-високо ниво, дори в ежедневната реч, но ние сме ангажирани с хигиената на професионално ниво. За нас няма тайни в почистването и решаваме хигиенни проблеми в ресторантите от години.

Почистване на мокети в ресторант

почистване на мокети в ресторант

Ресторантите и най-вече мокетите в тях, поставят за решаване различен тип проблеми, от тези да речем в офисите. Офисното замърсяване е различно от това в ресторантите и конгресните центрове, където има кетъринг. Замърсяванията с храна изискват друг тип подход, към решаване на проблема със замърсяването и съответно почистване на мокети.

Основния проблем при почистването на ресторанта е ограниченото време за изсъхване. Преди да влезе в употреба мокета след пране задължително трябва да е напълно изсъхнал, иначе риска да се съсипе е голям. Ние имаме решение на този проблеми при пране на мокети в ресторанти.

Поддръжката на мокети в ресторанти изисква два типа почистване: Основно почистване в дълбочина чрез метода ‘’Hot Water Extraction’’ и полусухо почистване с Боне.

Няма коментари: