петък, април 12, 2019

Фирма за почистване в София

Фирма за почистване в София, която работи качествено и реагира в кратки срокове. Ние сме "Клийнито", една от добрите фирми за почистване в град София.
„Клийнито“ ООД е фирма за почистване в град София, която предлага пълен набор от услуги, за почистване. Най-търсени са: пране на мека мебел, пране на матраци, почистване след ремонт, почистване на домове.

Ние предлагаме професионално почистване на най-високо ниво в град София. Имаме голям набор от услуги, за професионално почистване и обслужваме както частни лица, така и за бизнес клиенти. Под почистване за бизнеса не разбираме просто почистване на офиси или стъкла, а почистване на индустриални помещения, офиси с голяма площ и офис, офис сгради и промишлени предприятия.

Всички наши услуги за почистване са достъпни при специални условия като абонаментно почистване. Свържете се с нас за подробности и оферта.

фирма за почистване


Абонаментно почистване

Абонаментно почистване е услуга на фирма за почистване "Клийнито", насочена към домове и офиси. Предлагаме регулярна поддръжка на хигиената, това е едни от най-важните и търсени услуги в бизнес сектора „професионално почистване“.

„Клийнито“ предлага абонаментно почистване и поддръжка на хигиената, чрез фирмени хигиенисти за всякакъв вид помещения в зависимост от нуждите на клиента.

Няма коментари: