понеделник, декември 10, 2018

Сватбен фотограф София цени

Сватбен фотограф в София от "Сириус М" - професионална фотография. Предлагаме заснемане на сватба, фотограф за кръщене, детска фотография.
Сватбен фотограф в София, в избрания от Вас ден и час. Стига да потвърдите ангажимента си достатъчно рано, ние можем да запечатаме важните моменти във вашия сватбен ден.
Тъй като различните хора имат различни нужди и финансови възможности, ние разработихме няколко удобни пакета за сватбен фотограф.
Достъпен пакет за тези, които имат нужда от сватбен фотограф в София само за своя кратък ритуал. Цената е разумна.

Сватбен фотограф - Разширен пакет

Този пакет е предназначен за тези, които желаят да запазят спомени от цялата класическа сватба, заснета от професионален фотограф.
  • подготовката на булката / младоженеца;
  • вземане на булката;
  • граждански брак;
  • църковен брак;
  • сватбеното тържество с всичко, което сте подготвили - игри за гостите, разрязването на сватбената торта и други;
  • фотосесия на младоженците, младоженците и кумовете, други гости;
  • допълнително осветление за времето, когато няма естествена светлина (вечер, облачно);
  • професионална обработка на всички заснети кадри, която включва корекция на цветове, острота и контраст, а по желание прилагане на филтри и няколко кадъра с художествена черно-бяла фотография;
  • предоставяне на заснетите кадри (между 1100 и 1600 броя) с висока резолюция на DVD носител + usb стик + възможност за изтегляне на снимките от нашия сайт, за да ви спестим разпращането към вашите гости;
Продължителност на ангажимента  е в рамките на 10 часа.
Цена: 650 лева
Всеки допълнителен час се заплаща 60 лева / час

Фотограф за кръщене

За заснемане на кръщене на дете или възрастен е добра идея да осигурите външен - професионален фотограф. Снимането с техника от висок клас има редица предимства, а умението да се избира правилния момент и да се "вкарат" в кадър подходящите хора и предмети прави снимките изкуство.
фотограф за кръщене цени
фотограф за кръщене цени
Когато наемате фотограф за кръщене, знаете че някой ще следи ритуала, но ще заснеме и интересни моменти с гостите. Ще запечата най-важните моменти, които може да убягнат на някой, който не познава ритуала или просто е съсредоточен към случващото се тайнство кръщение.

Няма коментари: