понеделник, юни 19, 2023

Цени на гаражни врати в София

Цени на гаражни врати в София от фирма производител на гаражни врати. Фирма "Ник Доор" произвежда и монтира гаражни врати със собствени екипи.

При нас може да откриете огромно разнообразие от гаражни врати, ролетни щори и охранителни ролетки собствено производство.

гаражни врати София
Цени на гаражни врати в София от "Ник Доор"

Актуалните цени за гаражни врати в София, с къси срокове за производство и монтаж може да откриете в нашата страница. Препоръчваме ви, да се запознаете и с актуалните промоции на фирмата.

Защо да изберете нашите изделия, освен заради чудесните цени на гаражни врати, които предлагаме в София?

Заради високото качество в нашите гаражни врати, тъй като освен здрави метални конструкции, монтираме качествени допълнителни елементи. Например автоматика от фирма „Elsamec“, за която осигуряваме гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати.

Най-високият клас гаражните врати тип секционната врата, които са произведена от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

Този текст е публикуван за първи път във фирмения блог.