вторник, юни 13, 2023

Гаражни врати в София, отново на супер цени

Качествени български гаражни врати, от фирма производител с бърза доставка и монтаж в София, от собствени екипи с монтажници.

Само сега, може да изберете от качествени, български гаражни врати с отстъпка от производител. Вижте актуалните ни цени за гаражни врати

Гаражни врати София на супер цени
Гаражни врати София

Предлагаме защитни ролетки и гаражни врати за търговски обекти, гаражи и други обекти. Изберете качествените и надеждни стоманени и алуминиеви гаражни врати от "Ник Доор".

Предлагаме качествени гаражни врати с монтаж в град София, на конкурентни цени. Ние сме фирма „Ник Доор“ – български производител на гаражни врати с гъвкава ценова политика и екипи за монтаж в цялата страна.

Фирма "Ник Доор" е водещ български производител на гаражни врати, охранителни ролетки и други средства за защита на дом и търговски обекти. Когато търсите гаражни врати в София, доверете се на производителят на български гаражни врати - фирма "Ник Доор". Ние сме производител и предлагаме гаражни врати и охранителни ролетки с монтаж от наш екип от монтажници.

Гаражни врати в София с монтаж от фирма „Ник Доор“ – с осигурени монтажи в Самоков и цялата страна. Ние имаме конкурентни цени за произведените от нас гаражни врати.

Алуминиеви ролетни врати в София

Защо да изберете алуминиеви ролетни врати в София от фирма "Ник Доор"? Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет.

Алуминият предоставя ниско ниво на шумапри отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя. Ние сме производител на алуминиеви гаражни врати, който извършва монтажи в цялата страна и град София.

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

гаражни врати
Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Този текст е публикуван във фирмения сайт на 12 юни 2023 година.