неделя, юли 09, 2023

Охранителни ролетки в София

Охранителни ролетки, решения за сигурността на вашия дом, офис, заведение, магазин, склад. Охранителни ролетки от производител, сега на изключително изгодни цени.

Свържете се с нашите консултанти, за да получите лична оферта, сега на изключително изгодни цени – цени от производителят, фирма „Ник Доор“.

охранителна ролетка тип оплетка
охранителна ролетка тип оплетка

Охранителни ролетки

Изберете нашите качествени български охранителни ролетки, които може да получите и на изключително изходните цени на фирма производител, каквато сме ние.

Охранителни ролетки тип плътни метални ламели се предлага в различни цветове и нюанси. Нашите охранителни ролетки от типа оплетка са добър избор за търговски обекти.

Охранителни ролетки тип оплетка са изработени от метални пръти (решетки), които са поцинковани и прахово боядисани пръти. Предлагаме подвижни и статични охранителни врати.

Охранителните ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита.

  • тръбна оплетка
    тип тръбна оплетка

     

    изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 мм с поцинковани стоманени шарнири;

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество.

Подвижните охранителни врати могат да бъдат с ръчно и с автоматично задвижване (с двигател и дистанционно управление). Автоматично задвижваните охранителни врати са със задвижване идентично с това на другите гаражни врати. Предлагаме електромотори на италианската фирма „Елзамек“, които са най-добрите на нашия и италианския пазар.